Kaffe är vår passion

Kaffein grundades på idén om möjligheten att avnjuta en fika lika lyxig som i innerstaden i hjärtat av söderort. Här inne möts vi från olika hörn och kanter då vi befinner oss i den största kommunikationspunkten i södra Stockholm. Vi har därför valt att fylla våra grandiosa montrar med en bred variation av smakupplevelser som satisfierar även de mest skeptiska av paletter. En smakupplevelse kommer dock alltid att förbli densamma-  den autentiska italienska kaffeupplevelsen som för oss innebär att alltid servera de finaste urvalet av kaffebönor med stor skicklighet och med en skvätt extra kärlek i varje kopp. Vi är därför stolta över att kunna erbjuda Lavazzas kaffebönor till söderorts i särklass mest prisvärda frukost.

Vi som jobbar här har varit med enda sedan starten och vi trivs med varandra bakom de färgglada montrarna och bland de strålande leendena. Vi strävar efter en service i mästarklass och har valt att bygga vårat älskade Kaffein på grundpelare som professionalism, prestigelös öppenhet och lyhördhet både mot varandra och gentemot våra gäster.  Är ni nöjda så är vi nöjda. Vi har alla genomgått träning och utbildning för att högmodigt kunna bära titeln som barista och vår bagare i köket har en tidigare lång bakgrund som kunglig hovleverantör.

Det som fört oss alla samman är drivkraften och viljan att kunna erbjuda våra gäster i söderort möjligheten till en caféupplevelse likt den i alla världens vackra innerstäder men till ett mycket förmånligare pris. Vi tycker att våra gäster ska kunna unna sig av det goda mer än en gång i veckan och att en bra kaffe och en god bulle inte ska behöva vänta till fredagsmyset. Den där häftiga tårtan inför födelsedagsfesten, de saftiga muffinsen inför eftermiddagsfikan, en präktig och ordentlig frukost och en bastant och mättande lunch – det vill vi se våra gäster unna sig själva varje dag.  Därför jobbar vi från soluppgång till solnedgång för att kunna erbjuda den där extra guldkanten på tillvaron – varje dag – till er alla, för er alla.

Varmt välkomna